BarniBåt.no topplogo
Du er her: BarniBåt.no > Om oss
Nyheter

Om BarniBåt. no

BarniBåt. / BarniBaat.no er sider for deg som skal ha med deg små eller store barn i båt; stor eller liten, seil eller motor.

Vi gir tips til hva du bør ta hensyn til om bord i båt, underveis med båt, og ikke minst sikkerhet om bord. Vi gir også tips til hvilke havner det er verdt å besøke når du har med deg barn. Det er også mulighet for å melde seg på vårt nyhetsbrev. Se også vårt diskusjonsforum!

BarniBåt.no lages av privatpersoner som har vært båtfolk hele sitt liv. Underveis har det blitt mange erfaringer med båtlivet, og med barn om bord i alle aldre.

Vi har selv en Bavaria 37 seilbåt, så mange av erfaringene med barn om bord er gjort i denne båten. Ellers er flere tips hentet fra vår familie og venner som har barn, og som har både seilbåter og motorbåter.

Vi kan ikke stå ansvarlig for hvordan tips fra sidene prøves ut. Bruk sunn fornuft og tenk først og fremst på sikkerheten til barnet ditt!

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål rundt barn i båt, eller send oss gjerne ditt tips til hva som kan passe på disse sidene!


Om BarniBåt.no - Kontakt oss - Tips oss - Annonsere her?

E-post: post@barnibaat.no
Webdesign: SEC

Alt innhold er beskyttet i henhold til Lov om opphavsrett i Åndsverk
Det er forbudt å kopiere hele eller deler av innholdet, eller linker fra BarniBåt.no